secret admire

Monday, July 6, 2015

dah dekat

assalamualaikum..ari nie 6 julai 2015..xsmpai sebulan lagi kita nak nikah..bnyak yg kite dah tempoh slame 4 taon kite cple n tunang...pa harap lepas nikah nie kite lebih memahami 1 sme laen..smoge kite lebih bahagia,smoga kite dpt tempuh sgale rintangan yg dtg...susah ckit xpe..insyaallah kite akan dapat yg lbh baek..harap ma dpt lbh sabar dgn dri pa..bg smngat kat pa..bantu pa sme2 utk naek..jgn jatuhkn smgt pa...pa pcye ma akan jd isteri yg terbaik utk pa...kite akan bahagia sme2..pa percayekan ma...papa sentiase sygkan ibu smpi ble9999999..



ZUHAIDI AMIR,

Sunday, August 17, 2014

sayang.....:')

ari nie genap la 3 tahun 4 bulan kite cple...spatotnye kite dah tau n dah memahami 1 same laen...tp kita slalu gak gadoh..ase xsronok sgt...igt lg mule2 dlu..kite sweet sgt smpi pe pown kite xkesah..xamek port pasal orang..nak ckp pe ckp la..yg pntg kite bleh sentiase ade sme2..ble tgok blek pe yg ma tlis dlm blog nie sblom2 nie..ase sweet sgt..ase nak blek time 2 blek je...hehe..xpe la..2 dah lpas..yg pntg akan datang nie..kite troskan epi..pa akan cbe wat ma bahagia..pa akan wat..pa janji..kadang2 gdoh pown pe salahnye..2 yg watkn sweet lg 2..bru ade warne wrni..hehe..pape pown smpne kite dah 3 tahun 4 blan nie pa nak ckp lg,xkesah la pa dah ckp bpe kali pown..pa tetap akan ckap yg PA SYG SGT999999999999999999999999 KAT MA DULU,SEKARNG N SAMPAI BLE99999999999999999999999999999..XPNH KURANG..MKN BTMBAH..PA JNJI PA AKAN BAHAGIAKN MA..2 JNJI PA KAT DIRI PA N KAT MA...MA LA SATU SATUNYE WANITA YANG PA PALING SAYANG..TIADA DUA TIADA TIGA..CUME MA JE...NUR AMIRAH BINTI ALAMNAZRI..:')


YOUR LOVE,

                                              <--nasib xbleh sign..hehe
...............................                 
ZUHAIDI AMIR(",)

Monday, August 11, 2014

tahu dah :)

sebenarnya memang tergerak hati nak bukak blog malam tadi,tapi google problem pulak,tuyang pagi ni saje tengok,hihihi ,tengkiu ye syg,ohh ,tidak!! saya dah 20 ..ehh,muda lg ape ..haha,tengkiu2,muahh :*

-amirah-